Panasonic Luft-Vann varmepumper

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss påpost@varmekonsulenten.no, eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

Panasonic Luft til Vann Varmepumpe –Se Produktbrosjyre

Luft-til-vann varmepumpesystemet Aquarea fra Panasonic er et innovativt lavenergisystem som bruker luften utendørs til å varme opp vann.


LUFT TIL VANN

Dette gir ideelle temperaturer og kostnadseffektivt oppvarming, selv når det er under 20 kuldegrader ute.

En Aquarea luftvarmepumpe fanger frisk luft til å kjøle eller varme eiendommen for å sikre maksimal komfort. Det varme vannet lagres i en varmtvannstank som er en del av systemet. Aquarea er langtpanasonic t-caprenere, tryggere, billigere og miljøvennligere enn alternativene som bruker gass, olje og andre elektriske systemer.

Én utendørsenhet, som kan forsterkes med solpaneler, varmer vannet for husholdningsbruk og for radiatorer eller strålevarmegulv. Systemet kan også ettermonteres til sentralvarmesystemet for å redusere installasjonskostnader. Det er det mest innovative alternativet for komplette ettermonteringer eller for nybygg.

Aquarea-sortimentet er tilpasset for å kunne levere det som passer best til ditt hjem, og det finnes et stort antall modeller. Ta kontakt for mer informasjon.

NIBE-logo-300x66            vaillant-logo            ctc web1         Tyrro-logo-su-linijom         OSO logo

Varmepumper

KONTAKT OSS

Ditt navn

Din E-mail

Telefon

Emne

Din Melding

GODKJENT FOR ANSVARSRETT - Varme Consult AS