NIBE Luft-Vann varmepumper

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

Luft-vann varmepumper – Se produktbrosjyre

Ved å installere en NIBE luft-vann varmepumpe, kan du få energiforbruket til oppvarming redusert med opptil 75 % i forhold til vanlige oppvarmingssystem.

Bruksområder

Du bør velge en luft-vann varmepumpe hvis det ikke er mulig å bore en energibrønn på eiendommen. Denne varmepumpen omgjør energien fra uteluften til varme og gir en behagelig temperatur inne i huset.

Selv om ingen av luft-vann varmepumpene på markedet kan dekke varmebehovene året rundt, gir denne typen varmepumpe økonomiske fordeler. Denne varmepumpen dekker de fleste varmebehov på en effektiv måte. Tilleggsvarmen eller det eksisterende varmesystemet er dermed bare nødvendig for å dekke de mest belastene kuldeperiodene.

Vårt produktutvalg

NIBE luft-vann varmepumper utnytter energien i uteluften. Du trenger derfor verken slange i bakken eller jordkollektor.

NIBE SPLIT er en driftsklar ”Plug and Play”-enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling. Den kombinerer en utedel av høy kvalitet med en innedel med NIBEs banebrytende teknikk til ett system for oppvarming, kjøling og varmtvann. Systemet har en veldig høy effektfaktor og er miljøvennlig. NIBE SPLIT er enkel å installere og håndtere, den har en diskret tidløs design.

NIBE-logo-300x66