CTC Luft-Vann varmepumper

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

EcoAir Luft/Vann varmepumpe

Luft⁄vann varmepumpen EcoAir 400 er dimensjonert for å gi en stor besparelse, selv ned til – 22°C er varmepumpen meget effektiv.
EcoAir er en varmepumpe beregnet for å kobles til en eksistrenede eller ny kjele. Den benytter varmen i uteluften som via en kompressor omdannes til varmtvann som igjen gir varme til boligen og varmt forbruksvann. Ettersom man benytter uteluften, behøves det ikke noe borehull eller slynger i bakken.
 • Varmepumpen er egnet for tilkobling til eksisterende kjele sammen med styresystemet EcoLogic Family eller EcoLogic Pro, eller den intelligente akkumulatortanken EcoZenith i250
 • Plasseres ute.CTC Ecoair
 • Enkel å installere.
 • Økonomisk drift året rundt
 • Høy virkningsgrad.
 • Mange alternative bruksområder.
 • Stillegående.
 
EcoAir og akkumulatortanken EcoZenith i250
Optimal funksjon får EcoAir  ved sammenkobling med EcoZenith i250, hvor man produserer varmt forbruksvann. Alle styrefunksjoner, slik som varme til huset, nattsenkning, driftstider, temperaturer osv. styres av et microdata system. EcoZenith i250 kan monteres enten i fyromromet eller et vanlig oppholdsrom.
EcoAir og eksisterende kjele
Eco Air kan fint kobles oppmot en eksisterende olje, – el eller vedkjele.
CTC EcoLogic tar seg da av styringen.
EcoAir i hus med elektrisk oppvarming
CTC EcoAir og EcoLogic fungerer selv i hus som er oppvarmet elektrisk. Varmepumpen kompletteres da med en akkumulatortank, samt en eller flere viftekonvektorer, som med stillegående vifter sprer varmen i huset.

NIBE-logo-300x66             vaillant-logo             ctc web1          Tyrro-logo-su-linijom          OSO logo

Varmepumper

KONTAKT OSS

  Ditt navn

  Din E-mail

  Telefon

  Emne

  Din Melding