Luft til Luft Varmepumper

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

Luft til Luft varmepumpe er den type varmepumpe med størst utbredelse i Norge. Den er relativt enkel å montere, og er ikke avhengig av vannbåren varme siden innedelen har en stillegående vifte som sprer varmen i luften. Toppmodellene våre har høy virkningsgrad selv på de riktig kalde dagene.

Passer Luft til Luft varmepumpe for oss?

Dersom du ikke har vannbåren varme eller planer om å installere dette, kan en luft/luft varmepumpe være et godt supplement til elektrisk oppvarming som for eksempel panelovner. En luft til luft varmepumpe kan monteres i alle boligtyper.

Luft til Luft varmepumper gir mest nytte dersom du har en relativt åpen romløsning, slik at den oppvarmede luften kan fordele seg best mulig.

mitsubishi banner

Fordeler med Luft til Luft varmepumper:

Besparelsen med en luft/luft varmepumpe er avhengig av romløsning og plasseringen av innedelen (viften). Generelt kan du regne med å få tilbake 3 ganger den energien som varmepumpen forbruker når du kjøper varmepumpe av oss. Effekten på strømregningen er umiddelbar og din luft til luft varmepumpe er nedbetalt kun etter få år! Dette er noen av fordelene med en luft/luft varmepumpe:

 • Enkel installasjon og lave investerings kostnader.
 • Raskt og enkelt å justere innetemperaturen
 • Bedre inneklima pga. innebygget luftfilter – spesielt bra for allergikere
 • Kan brukes som kjøling/aircondition sommerstid

Hvorfor kjøpe luft til luft varmepumpe fra Varme Consult ?

Luft til luft-varmepumper er et viktig satsningsområde for oss. Vi fører de ledende merkene som Mitsubishi, LG og Panasonic, og vi har til enhver tid de siste testvinnerne i vårt sortiment.  Varmekonsulenten AS har NOVAP-godkjenning fra Norges Varmepumpeforening, og innehar F-gass bedrift-sertifisering klasse I

Sist, men ikke minst – vi leverer alle former for boligvarme. Når du snakker med oss kan du derfor være trygg på at vi gjør en individuell vurdering av varmekilde og produkt. Hos oss får du mer enn et kvalitetsprodukt ! -Du får et produkt som er ideelt for ditt behov, og en aktør som tar fullt ansvar for hele installasjonen.

NIBE-logo-300x66             vaillant-logo             ctc web1          Tyrro-logo-su-linijom          OSO logo

Varmepumper

KONTAKT OSS

  Ditt navn

  Din E-mail

  Telefon

  Emne

  Din Melding

  Panasonic logo

  Autorisert_forhandler_logo