Vaillant Bergvarmepumpe

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

a4
Vaillant Bergvarmepumpe – Se Produktbrosjyre

flexoTHERM exclusive | Meget effektiv og fleksibel varmepumpe

Væske/vann varmepumpe med 10 års garanti på scrollkompressoren.

 • Innebygd sirkulasjonspumpe, vekselventil for varmtvannsprioritering, fleksible slanger og el-kolbe på 9 kW.
 • 5, 8 og 11 kW: Med ekspansjonskar, tilslutningssett vinkel, VRC 700 og føler til ekstern varmtvannsbereder (230 V / 400 V)
 • 15 kw og 19 kW: Med tilslutningssett vinkel, VRC 700 og føler til ekstern varmtvannsbereder (kun 400 V)
 • Scrollkompressor med 10 års garanti.

  flexoTHERM exclusive – fleksibel med mange muligheter

  flexoTHERM er basert på et innovativt og universalt konsept. Grunnlaget er en væske/vann-varmepumpe, som med ulike moduler fleksibelt og enkelt kan omdannes til å utnytte flere varmekilder. Slik kan den samme varmepumpen brukes til å utnytte energien fra såvel berg, jord, sjø og grunnvann som fra uteluft.

  Hvis du ønsker spesielt stort spillerom under planleggingen av varmepumpesystemet ditt, viser flexoTHERM exclusive her sin store fleksibilitet. Til varmtvannsproduksjon er varmepumpen blant annet nøye tilpasset en kombinasjon med Vaillants egen varmtvannstank allSTOR exclusiv uansett om du utnytter energien fra jord, berg, sjø eller grunnvann. allSTOR exclusiv multitank fås i volumstørrelser fra 300 til 2.000 liter.

  Tilkobling, betjening og styring foregår enkelt med den nye og intelligente multiMATIC 700-styringen.

  Kombinerer du multiMATIC VRC 700 med internettkommunikasjonsmodulen VR 900, får du en ”smart” online-styring via en app. multiMATIC 700 styringen kan plasseres lett tilgjengelig i husets oppholdsrom for lettere betjening og kontroll. Den kan også benyttes som romføler hvis det er behov for det.

  Solenergi som understøtning:

  Ønsker du å utnytte naturens ressurser optimalt, anbefaler vi å bruke solenergi til å understøtte varmtvannsproduksjonen. Her er Vaillants platesolfangere auroTHERM plus eller vakuumfangerne auroTHERM exlusiv gode og bærekraftige alternativer.

  Beste scrollkompressor-teknologi med 10 års garanti

  On/off scrollkompressoren i flexoTHERM varmepumpene er spesialutviklet med en spesiell EVI-teknologi for bruk i en varmepumpe. Kompressoren sørger for den mest effektive driften med den høyeste virkningsgraden ved lave temperaturer i varmekildeanlegget, noe som betyr minimale driftskostnader.

NIBE-logo-300x66             vaillant-logo             ctc web1          Tyrro-logo-su-linijom          OSO logo

Varmepumper

KONTAKT OSS

  Ditt navn

  Din E-mail

  Telefon

  Emne

  Din Melding