Thermia Bergvarmepumpe

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

diplomat-optimum-g2

Thermia Væske/Vann varmepumpe

En bergvarmepumpe varmer opp boligen gjennom å utnytte solvarme som er lagret i fjellet.

Mengden solenergi i fjellet er ubegrenset selv om noen påstår at det ikke er nok til alle, hvis mange i et nabolag borer etter bergvarme. Se vår instruksjonsfilm om bergvarme.

Bergvarme er et miljøvennlig alternativ som effektivt reduserer dine varmekostnader. Dessuten er det en komfortabel måte å varme opp huset på. En bergvarmepumpe fra Thermia krever i prinsippet ingen vedlikehold i hele sin levetid som ofte er på 20 til 30 år. En bergvarmepumpe regulerer varmen automatisk i forhold til utetemperaturen, og den temperatur du ønsker i boligen.

Bergvarme gir jevn temperatur i boligen

For å utnytte varmen i fjellet må det bores et hull på 100-200 meter, avhengig av hvor dypet fjellet ligger. Man senker ned et rør som kobles på varmepumpen inne i boligen. Med bergvarmen kan du varme opp både boligen og varmtvannet.

Fordelene ved å velge en bergvarmepumpe fra Thermia er mange:

 • Det kreves ingen stor tomt
 • Borehullet har en jevn temperatur hele året, og er helt uavhengig av lufttemperaturen
 • I tillegg til å varme opp boligen om vinteren, kan du anvende bergvarme til kjøling på sommeren.

NIBE-logo-300x66             vaillant-logo             ctc web1          Tyrro-logo-su-linijom          thermia logo1

Varmepumper

KONTAKT OSS

  Ditt navn

  Din E-mail

  Telefon

  Emne

  Din Melding