CTC Bergvarmepumpe

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg og varmepumper. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger og varmepumper på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

ctcvp

CTC EcoHeat Væske/Vann varmepumpe

Varmepumpen EcoHeat utvinner varme fra fjell, jord eller sjø, via borehull eller slynger i bakken eller sjøen. EcoHeat er den varmepumpen som gir desidert høyest besparelse i vårt sortiment! Varmepumpen er utrustet med en ny type intercooler – unik for EcoHeat. Intercooleren senker varmekostnadene kraftig under hele året, hvilket innebærer at EcoHeat sin virkningsgrad (COP) er høy. Slik blir uteffekten høyere pr. forbrukt energimengde og med det spares kompressoren, noe som gir lengre livslengde. CTC EcoHeat 400 er utstyrt med berøringsskjerm i farger. Skjermen har tydelige symboler med norsk tekst, som gjør det enkelt å justere varme og varmtvann, eller hente informasjon om driften.
CTC sine varmepumper er forberedt for å kunne tilsluttes solfangere eller en kjele for biobrensel. På denne måten får man et kostnadsfritt tilskudd av den mest miljøvennlige energien man har. Varmepumpen finnes i en rekke størrelser, og alle kan styres fra mobiltelefon.
EcoHeats fordeler:
 • EcoHeat er den varmepumpen i vårt sortiment som gir desidert best besparelse.
 • Moderne design, med en innedel som passer godt inn sammen med andre hvitevarer.
 • Shuntsystem som gir jevn og behagelig varme uten ekspansjonslyder.
 • Rikelig med legionellafritt varmtvann
 • Mulighet til å styre varmtvannsproduksjonen så den dekker “toppene” på f.eks morgen og kveld.
 • Spesielt konstruert for enkelt å kunne tilkobles solfangere.
 • SMS–funksjon og⁄eller PC–funksjon som tilleggsutstyr.

NIBE-logo-300x66             vaillant-logo             ctc web1          Tyrro-logo-su-linijom          OSO logo

Varmepumper

KONTAKT OSS

  Ditt navn

  Din E-mail

  Telefon

  Emne

  Din Melding