Fremtidens varmeløsning

I luft, jord, sjø og fjell finnes det energi i form av varme. Denne energien kan utnyttes til å varme opp boliger, til tross for at temperaturen i utgangspunktet er lavere enn den du ønsker inne i boligen. En varmepumpe henter ut energien fra omgivelsene, tilfører noe elektrisitet, og flytter varmen inn i huset. En varmepumpe bruker derfor mye mindre energi til å produsere samme mengde varme, enn en vanlig elektrisk ovn.

    ctc web1        vaillant-logo    Tyrro-logo-su-linijom  thermia logo1

Kvalitet

Varmekonsulenten AS sin oppgave, er å hjelpe våre kunder, til å finne en best mulig Energiøkonomisk løsning, som kan forsvares investerings messig. Våre leveranser, er av høy kvalitet, og sikrer et energiøkonomisk og driftssikkert resultat. Varmekonsulenten AS leverer Varmepumper for Vannbåren Varme.

KONTAKT OSS

  Ditt navn

  Din E-mail

  Telefon

  Emne

  Din Melding

  Kulde og Varmeteknikk

  Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

  Ved valg av type varmepumpe må det tas stilling til hvilket energibehov som skal dekkes, hvilken energikilde du ønsker, og hvordan du ønsker varmen distribuert. En varmepumpe basert på bergvarme vil normalt kunne produsere over 90 % av hele oppvarmingsbehovet på årsbasis.