Vannbåren Gulvvarme

Varmekonsulenten AS er en varmeteknisk bedrift, spesialisert på prosjektering, leveranse og installasjon av Bergvarme anlegg, varmepumper og vannbåren varme. Firmaet er lokalisert i Tønsberg, og vi utfører Energiboring, og installasjon av Bergvarme løsninger, varmepumper og vannbåren gulvvarme på østlandet. Ta kontakt med oss på post@varmekonsulenten.no , eller telefon 92 12 00 50 -for å få en kostnadsfri planlegging av Deres anlegg.

Vannbåren GulvvarmeGulvvarme
Et vannbårent gulvvarmesystem installert av Varmekonsulenten AS, kommer til å gi deg den beste komforten du kan tenke deg, i tillegg til et lavere energiforbruk enn tradisjonelle radiatorer. For at du skal kunne utnytte alle fordelene ved gulvvarmen, er det greit å vite litt om oppbygging av systemet.

Gulvvarmens grunnregler
Gulvvarmerøret av pePEX (krysstverrbundet polyetylen), er støpt inn i betong, avrettingsmasse, eller montert i et trebjelkelag. I et trebjelkelag kan røret være  montert i konstruksjonspanel, kassetter eller i en sponskive. Trebjelkelagsystemer har det til felles at varmefordelingen fra rørene i gulvet, skjer ved hjelp av varmefordelingsplater.

I rørene i gulvvarmesystemet sirkulerer oppvarmet vann som varmer opp gulvet. Gulvet kan sammenlignes med en stor radiator (varmeelement). Fordi gulvflaten i et rom er betydelig større enn en radiator på veggen, kan du ha en lavere vanntemperatur enn i radiatorer. Gulvflatens temperatur trenger derfor bare være litt varmere enn romtemperaturen.

Temperaturen på vannet i gulvvarmesystemet styres av varmekilden. Varmekilden tilpasser gulvvarmesystemets vanntemperatur, etter gjeldende utendørstemperatur. Det betyr at jo kaldere det er utendørs, desto varmere blir vannet. Dermed øker også gulvtemperaturen. Gulvtemperaturen bør imidlertid ikke være høyere enn ca 30°C.

Varme er trivsel – og gulvvarme er en tvers gjennom unik komfortopplevelse. Når føttene er varme, brer den gode varmefølelsen seg til resten av kroppen. Vi slapper bedre av og nyter omgivelsene. Dette er så behagelig, at trivsels-temperaturen er 2-3 ºC lavere enn ved bruk av mer tradisjonelle varmekilder. Dette holder også kostnader til oppvarming lave.

Vannbåren gulvvarme er kompatibel med alle typer varmekilde for vannbåren varme, og du kan veksle mellom den til enhver tid billigste energikilde. Anlegget er skjult, og gir full arkitektonisk frihet. Den ferdige løsningen skreddersys til individuelle behov og rom-inndeling.

Vi prosjekterer og leverer vannbåren gulvvarme for din bolig. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

NIBE-logo-300x66             vaillant-logo             ctc web1          Tyrro-logo-su-linijom          OSO logo

Varmekonsulenten AS

bronnpark5

Varmekonsulenten AS er en varme-entreprenør, og har Bergvarme i fokus! Vårt virksomhetsområde er varmeanlegg, Bergvarme, og vannbåren varme. Varmekonsulenten AS har spesialiert seg på Bergvarme løsninger for Bolig, Næringsbygg og Boligsameie. Vi leverer styring og overvåking til fyringsanlegg med vannbåren varme. Varmekonsulenten AS bidrar med produkter og løsninger som gir lavere energikostnader, bedre kontroll på driften og markedstilpasning for å oppnå lavest mulig energikostnader. Vi tilbyr også service til alle typer varmeanlegg. Våre medarbeidere har lang erfaring med varmepumper, varmeteknikk og fyring.

Varmekonsulenten AS har sentral godkjenning.

KONTAKT OSS

    Ditt navn

    Din E-mail

    Telefon

    Emne

    Din Melding